Rozšířili jsme nabídku o prémiové maso. Kýtu necháme zrát minimálně 30-35 dnů, rozbouráme na steakové partie a vakuujeme. Ceník níže. 

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality (volka wagyu 75% a 100%). Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Pro své zákazníky i širokou veřejnost jsme vydali překlad knihy Joela Salatina pod českým názvem Boží krávy a prasata v žitě...  

Více...
 

Další termín prodeje hovězího masa z Plzeňského kraje je plánován na čtvrtek 20. srpna. Více info na www.farmaborek.cz

Více...
 

aneb nepříjemná zkušenost jednoho řeznického mistra, které se dalo velmi lehce předejít neb nový "hlídací" systém byl spuštěn...

Více...
 

Pro skupinky přátel nebo jako program firemní akce organizujeme v Mitrově kurzy přípravy steaků... 

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Snad každý majitel či provozovatel stravovacího zařízení, farmy a řeznictví "po kovidu" přemýšlí, co všechno ovlivňuje úspěšnost jeho businessu...

Více...
 

Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

V loňském roce inicioval Hubert Herrmann, náš bývalý kolega a inspektor ve výslužbě, ve spolupráci s předsedou našeho Svazu, Václavem Jungwirhem a předsedou Asociace chovatelů aberdeen angus, Milanem Šebelkou (Angus Farma Rančice), panem Vnukem (majitelem vyhlášeného Restaurantu Vnuk) a zaměstnanci porážky TORO Hlavečník natočení reportáže na téma ověřování původu hovězího masa pohledem na chov masného skotu od narození zvířete až po gurmánský zážitek. Poutavou televizní reportáže z magazínu TV Nova Víkend, která už skončila v archivu - ač stále aktuální, se nám prostřednictvím redaktora magazínu Víkend Aleše Vašíčka podařilo získat a s jeho svolením i publikovat na našem youtube kanálu

   

V reportáži zazní, že každý Čech sní ročně osm kilogramů hovězího, což není v porovnání se světem moc, ale v posledních letech se razantně mění způsob, jakým hovězí maso konzumujeme, proto Ales Vasicek vyrazil na farmy i na jatka a výsledky jeho pátrání můžete shlédnout na youtube kanálu ČSCHMS

 

Reportáž se věnuje také masným plemenům a propagaci kvalitního hovězího masa českého původu. 

 

Novinka na webu ČSCHMS