Nabízíme další rozvoz hovězího bio masa už 19.6. - Praha, 20.6. - Liberec, Česká Lípa, Frýdlant, najdete nás na FB...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Rozvoz vyzrálého hovězího masa z mladých jalovic plánujeme ve dnech 24.-26.6. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

Až půjdete o víkendu na tetínské vyhlídky, stavte se v našem FARM SHOPU na zámku. Od února 2019 rozšiřujeme prodejní den na sobotu...

Více...
 

Připravujeme pro Vás balíčky 10 kg z bio hovězího masa od nás z farmy. Budou parádně vyzrálé, vakuově balené, ...  

Více...
 

Čerstvé hovězí maso prodáváme ve čtvrtek 10. ledna 2019 na Tetíně - zámek - The Farm shop 12 - 17 hod. a  v úterý 15. ledna 2019 v Berouně...

Více...
 

Hubert Herrmann, náš bývalý kolega a inspektor ve výslužbě, ve spolupráci s předsedou našeho Svazu, Václavem Jungwirhem a předsedou Asociace chovatelů aberdeen angus, Milanem Šebelkou (Angus Farma Rančice), panem Vnukem (majitelem vyhlášeného Restaurantu Vnuk) a zaměstnanci porážky TORO Hlavečník inicioval natočení reportáže na téma ověřování původu hovězího masa pohledem na chov masného skotu od narození zvířete až po gurmánský zážitek na talíři. Reportáž se věnuje také masným plemenům a propagaci kvalitního hovězího masa českého původu. "Manuál" můžete shlédnout online na TV Nova v archivu pořadu Víkend

  

V reportáži zazní, že každý Čech sní ročně osm kilogramů hovězího, což není v porovnání se světem moc, ale v posledních letech se razantně mění způsob, jakým hovězí maso konzumujeme, proto Ales Vasicek vyrazil na farmy i na jatka a výsledky jeho pátrání můžete shlédnout ve Víkendu TV Nova.