
V loňském roce inicioval Hubert Herrmann, náš bývalý kolega a inspektor ve výslužbě, ve spolupráci s předsedou našeho Svazu, Václavem Jungwirhem a předsedou Asociace chovatelů aberdeen angus, Milanem Šebelkou (Angus Farma Rančice), panem Vnukem (majitelem vyhlášeného Restaurantu Vnuk) a zaměstnanci porážky TORO Hlavečník natočení reportáže na téma ověřování původu hovězího masa pohledem na chov masného skotu od narození zvířete až po gurmánský zážitek. Poutavou televizní reportáže z magazínu TV Nova Víkend, která už skončila v archivu - ač stále aktuální, se nám prostřednictvím redaktora magazínu Víkend Aleše Vašíčka podařilo získat a s jeho svolením i publikovat na našem youtube kanálu.
V reportáži zazní, že každý Čech sní ročně osm kilogramů hovězího, což není v porovnání se světem moc, ale v posledních letech se razantně mění způsob, jakým hovězí maso konzumujeme, proto Ales Vasicek vyrazil na farmy i na jatka a výsledky jeho pátrání můžete shlédnout na youtube kanálu ČSCHMS.
Reportáž se věnuje také masným plemenům a propagaci kvalitního hovězího masa českého původu.
Wagyu z Bioparku: objednávejte v našem e-shopu!
Společnost Biopark, jakožto největší chovatel skotu plemene wagyu v ČR, již od roku 20...
Více...
|
ANGUSO: Farmářské trhy Trutnov - Poříčí opět každou sobotu!
Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobo...
Více...
|
BIOPARK má výdejní místa po celé Praze!
Biohovězí od Bioparku, s.r.o. můžete koupit hned na několika místech Prahy: http://www...
Více...
|
Milujuhovezi.cz na webovém projektu "Jen to dobré"
Rozhovor o webu milujuhovezi.cz na webovém projektu Ministerstva zemědělství "Jen to d...
Více...
|