Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nabízíme další rozvoz hovězího bio masa už 12.2. - Praha, 13.2. - Liberec, Česká Lípa, Frýdlant a okolí, najdete nás na FB...

Více...
 

Zveme všechny zpracovatele masa, šéfkuchaře, mistry řezníky a uzenáře, farmáře i gastronauty 25. 2. 2020 do RESTAURACE OSSEGG v PRAZE.

Více...
 

Rozvoz vyzrálého hovězího masa z mladých jalovic plánujeme ve dnech 27. - 29.1. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Nenechte si ujít přednášku uznávaného odborníka prof. Ing. Petra Pipka, CSc., emeritního profesora VŠCHT v Praze.    

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Hubert Herrmann, náš bývalý kolega a inspektor ve výslužbě, ve spolupráci s předsedou našeho Svazu, Václavem Jungwirhem a předsedou Asociace chovatelů aberdeen angus, Milanem Šebelkou (Angus Farma Rančice), panem Vnukem (majitelem vyhlášeného Restaurantu Vnuk) a zaměstnanci porážky TORO Hlavečník inicioval natočení reportáže na téma ověřování původu hovězího masa pohledem na chov masného skotu od narození zvířete až po gurmánský zážitek na talíři. Reportáž se věnuje také masným plemenům a propagaci kvalitního hovězího masa českého původu. "Manuál" můžete shlédnout online na TV Nova v archivu pořadu Víkend

  

V reportáži zazní, že každý Čech sní ročně osm kilogramů hovězího, což není v porovnání se světem moc, ale v posledních letech se razantně mění způsob, jakým hovězí maso konzumujeme, proto Ales Vasicek vyrazil na farmy i na jatka a výsledky jeho pátrání můžete shlédnout ve Víkendu TV Nova.