Nenechte si ujít každoroční SEMINÁŘ našeho svazu, i letos se budeme věnovat několika velmi zajímavým tématům, včetně zpracování hovězího...

Více...
 

aneb nepříjemná zkušenost jednoho řeznického mistra, které se dalo velmi lehce předejít neb nový "hlídací" systém byl spuštěn...

Více...
 

Pro skupinky přátel nebo jako program firemní akce organizujeme v Mitrově kurzy přípravy steaků... 

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Snad každý majitel či provozovatel stravovacího zařízení, farmy a řeznictví "po kovidu" přemýšlí, co všechno ovlivňuje úspěšnost jeho businessu...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Hubert Herrmann, náš bývalý kolega a inspektor ve výslužbě, ve spolupráci s předsedou našeho Svazu, Václavem Jungwirhem a předsedou Asociace chovatelů aberdeen angus, Milanem Šebelkou (Angus Farma Rančice), panem Vnukem (majitelem vyhlášeného Restaurantu Vnuk) a zaměstnanci porážky TORO Hlavečník inicioval natočení reportáže na téma ověřování původu hovězího masa pohledem na chov masného skotu od narození zvířete až po gurmánský zážitek na talíři. Reportáž se věnuje také masným plemenům a propagaci kvalitního hovězího masa českého původu. "Manuál" můžete shlédnout online na TV Nova v archivu pořadu Víkend

  

V reportáži zazní, že každý Čech sní ročně osm kilogramů hovězího, což není v porovnání se světem moc, ale v posledních letech se razantně mění způsob, jakým hovězí maso konzumujeme, proto Ales Vasicek vyrazil na farmy i na jatka a výsledky jeho pátrání můžete shlédnout ve Víkendu TV Nova.