Nabízíme další rozvoz hovězího bio masa už 23.9. - Praha, 24.9. - Liberec, Česká Lípa, Frýdlant a okolí, najdete nás na FB...

Více...
 

Pro své zákazníky i širokou veřejnost jsme vydali překlad knihy Joela Salatina pod českým názvem Boží krávy a prasata v žitě...  

Více...
 

Další termín prodeje hovězího masa z Plzeňského kraje je plánován na čtvrtek 20. srpna. Více info na www.farmaborek.cz

Více...
 

aneb nepříjemná zkušenost jednoho řeznického mistra, které se dalo velmi lehce předejít neb nový "hlídací" systém byl spuštěn...

Více...
 

Pro skupinky přátel nebo jako program firemní akce organizujeme v Mitrově kurzy přípravy steaků... 

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Snad každý majitel či provozovatel stravovacího zařízení, farmy a řeznictví "po kovidu" přemýšlí, co všechno ovlivňuje úspěšnost jeho businessu...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

O pochybném původu, kvalitě a zpracování hovězího masa z jiných států jste si mohli na našem webu a stránkách ČSCHMS přečíst již několikrát. Nemusíme zacházet nijak daleko do minulosti: odradit vás mohl již článek „Bourárna na kolečkách v Polsku“ a nebo otázka, zda po přečtení „Máte ještě chuť na brazilské hovězí?“. A aktuálně opět Polsko a jeho další z celé řady problémů týkajících se potravinářství. Tentokrát na sebe upoutalo pozornost prostřednictvím distribuce hovězího masa z nemocných zvířat (tisková zpráva MZe), které se dostalo také na území České republiky a dotklo se tak také našeho trhu s hovězím masem....

 

Polský kontrolní systém je evidentně nefunkční, na rozdíl od toho našeho, který deklaruje kvalitu (nejen) hovězího masa a vy tak přesně víte, co se se kterým zvířetem dělo od jeho narození až do té doby, kdy vám v podobě kulinární úpravy přinese radost a potěšení z jídla. Můžete si být jistí, že zvíře bylo zdravé, chované s láskou našich chovatelů a šetrně poražené. A právě proto se snažíme přesvědčit české spotřebitele, aby si našli toho svého chovatele/zpracovatele a nakupovali maso, které má minimálně těchto deset důvodů, proč nakupovat právě naše české hovězí! 

   

Deset důvodů proč jíst (české) hovězí maso