Rádi bychom Vám představili ceník našeho certifikovaného BIO masa, včetně podrobnějšího rozpisu zadních partií...

Více...
 

Nabízíme další rozvoz hovězího bio masa už 12.2. - Praha, 13.2. - Liberec, Česká Lípa, Frýdlant a okolí, najdete nás na FB...

Více...
 

Zveme všechny zpracovatele masa, šéfkuchaře, mistry řezníky a uzenáře, farmáře i gastronauty 25. 2. 2020 do RESTAURACE OSSEGG v PRAZE.

Více...
 

Rozvoz vyzrálého hovězího masa z mladých jalovic plánujeme ve dnech 27. - 29.1. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Nenechte si ujít přednášku uznávaného odborníka prof. Ing. Petra Pipka, CSc., emeritního profesora VŠCHT v Praze.    

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

O pochybném původu, kvalitě a zpracování hovězího masa z jiných států jste si mohli na našem webu a stránkách ČSCHMS přečíst již několikrát. Nemusíme zacházet nijak daleko do minulosti: odradit vás mohl již článek „Bourárna na kolečkách v Polsku“ a nebo otázka, zda po přečtení „Máte ještě chuť na brazilské hovězí?“. A aktuálně opět Polsko a jeho další z celé řady problémů týkajících se potravinářství. Tentokrát na sebe upoutalo pozornost prostřednictvím distribuce hovězího masa z nemocných zvířat (tisková zpráva MZe), které se dostalo také na území České republiky a dotklo se tak také našeho trhu s hovězím masem....

 

Polský kontrolní systém je evidentně nefunkční, na rozdíl od toho našeho, který deklaruje kvalitu (nejen) hovězího masa a vy tak přesně víte, co se se kterým zvířetem dělo od jeho narození až do té doby, kdy vám v podobě kulinární úpravy přinese radost a potěšení z jídla. Můžete si být jistí, že zvíře bylo zdravé, chované s láskou našich chovatelů a šetrně poražené. A právě proto se snažíme přesvědčit české spotřebitele, aby si našli toho svého chovatele/zpracovatele a nakupovali maso, které má minimálně těchto deset důvodů, proč nakupovat právě naše české hovězí! 

   

Deset důvodů proč jíst (české) hovězí maso