Hovězí manuál aneb jak si ověřit původ masa

02.05.2023
Miluju hovězí

Hubert Herrmann, náš bývalý kolega a inspektor ve výslužbě, inicioval natočení reportáže na téma ověřování původu hovězího masa pohledem na chov masného skotu od narození zvířete až po gurmánský zážitek. Poutavou televizní reportáže z magazínu TV Nova Víkend, která už skončila v archivu - ač stále aktuální, se nám prostřednictvím redaktora magazínu Víkend Aleše Vašíčka podařilo získat a s jeho svolením i publikovat na našem youtube kanálu

V reportáži zazní, že každý Čech sní ročně osm kilogramů hovězího, což není v porovnání se světem moc, ale v posledních letech se razantně mění způsob, jakým hovězí maso konzumujeme, proto Ales Vasicek vyrazil na farmy i na jatka a výsledky jeho pátrání můžete shlédnout na youtube kanálu ČSCHMS

Reportáž se věnuje také masným plemenům a propagaci kvalitního hovězího masa českého původu. 

Více také na webu ČSCHMS

Související novinky
31.07.2024

MASO NA PAPÍRĚ aneb legislativa od A do Z

Přečíst...
04.05.2024

EKOFARMA ÚLOVICE: Dextři a hovězí jazyk s křenovou omáčkou

Přečíst...
21.03.2024

Leták A5 dělení hovězího masa pro zákazníky

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz