Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

05.05.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Medvědi jsou chráněným druhem a toto je kuchařka o hovězím. Podtrženo, sečteno – medvědí dáváme do uvozovek a použijeme vysoký roštěnec.

Ingredience

  • 4 plátky masa z vysokého roštěnce
  • 2 vejce
  • 4 větší stroužky česneku
  • strouhanka
  • hladká mouka
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup přípravy pokrmu

Plátky masa rozklepeme paličkou na tenko, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Obalíme klasicky v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Zprudka osmažíme na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory se zelenou cibulkou.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: Kuchařka ČSCHMS
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz