ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Hovězí svíčkovou nakrájíme na co nejtenčí plátky. Mrkev na tenké nudličky. V misce smícháme hotovou teriyaki omáčku s rajským protlakem, lisovaným česnekem a cukrem. Maso v této směsi spolu s mrkví marinujeme. V hluboké, nelépe wok pánvi, rozehřejeme olej, a celou směs zprudka osmahneme. Záleží na každém, jak má maso rád. Smažíme buď cca 8 minut, nebo dokud nepovažujeme maso za hotové. Maso můžeme posypat kešu oříšky a jarní cibulkou. Podáváme s rýží.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz