Biftek v seně

Biftek v seně

21.07.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

1 porce:

  • 2 hrsti voňavého sena
  • 200−250 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • snítka rozmarýnu
  • snítka tymiánu
  • mrkev
  • petržel
  • silný zeleninový vývar
  • sůl

Postup přípravy pokrmu

Steak necháme uložený dva dny ve voňavém seně. Maso opečeme na přepuštěném másle spolu se snítkou rozmarýnu a tymiánu. Při opékání přeléváme máslem. Opékáme zprudka a krátce z obou stran. Zeleninu uvařenou na skus ohřejeme v zeleninovém vývaru a podáváme ke steaku.

Zdroj receptu: www.klucivakci.cz
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz