Minihamburgery

add Minihamburger je obyčejný karbanátek, který jistý plzeňák ve světě za velkou louží povýšil na nadkarbanátek. Jedí ho po celém světě, občerstvení typu fast food s hamburgery najdete naprosto všude. 
Více... Více...

Bife de Caudril se salsou Chimichuri

add Bife de Caudril se salsou Chimichuri, pečenou slaninou a zeleninovým špízem. Bife de cuadril je maso z hovězí kýty.
Více... Více...

Svíčková Wellington

add Svíčková Wellington je slavnostní pokrm, u kterého je důležité načasování, protože nevidíte na první pohled stav svíčkové.
Více... Více...

Medvědí tlapa

add Medvědi jsou chráněným druhem a toto je kuchařka o hovězím. Podtrženo, sečteno – medvědí dáváme do uvozovek a použijeme vysoký roštěnec.
Více... Více...

Bramborová roláda plněná masem

add  Bramborová roláda plněná mletým masem a zelím. 
Více... Více...

Pivní karbanátky se sýrovou omáčkou

add Karbanátky, ve kterých převažuje zelenina a jsou dochucené nasládlým černým pivem přelité sýrovou omáčkou.
Více... Více...

Hovězí nudličky s dresingem

add Provence - tato jižní část Francie dala jméno asi nejznámější směsi koření. Provensálské koření obvykle obsahuje rozmarýn, bazalku a tymián, někdy také majoránku, dobromysl, saturejku, estragon, v americké variantě se přidává i levandule.
Více... Více...

Masové švédské kuličky

add Masové švédské kuličky či norské placičky, záleží na vás. Nové koření spolu s muškátovým oříškem a mletým zázvorem dají „karbanátkům“ jiný, cizokrajný šmak, než jsme v Česku zvyklí.
Více... Více...

Svíčková s koprovou omáčkou

add Koprová omáčka rozhodně patří do tradiční české kuchyně. S falešnou svíčkovou tvoří tu nejlepší kombinaci chutí.
Více... Více...

Dušený hovězí krk na zelenině

add Hovězí krk dušený na zelenině se žampiony sametovým bramborovým krémem.
Více... Více...

Fazolový salát s hovězím

add Pikantní fazolový salát s hovězím masem je velmi chutný, můžete jej podávat buď jako samostatný pokrm s pečivem nebo se dobře hodí ke grilovaným masům.
Více... Více...

Telecí na hříbkách a smetaně

add Každý zkušený houbař má svoje "místečka" odkud vždy nějaké hříbky přinese...
Více... Více...

Dušené závitky z roštěnce

add Dušené závitky z roštěnce doplněné porcí pikantních brusinek a bramborovou či rýžovou přílohou.
Více... Více...

Ragú z hovězí oháňky

add Ragú je tajemný název pro pokrm který má své kořeny ve francouzské kuchyni. Jedná se o pikantní podušenou směs zeleniny, masa, nebo vitřností. V našem případě využijeme hovězí oháňku.
Více... Více...
Strana 6 z 6