Polévka stracciatella

add

Tuto polévku podávali římským vojákům za dob starověkého Říma.

Více... Více...

Hovězí nudličky Stroganov s rýží

add

Hovězí nudličky Stroganov se šunkovou ryží patří do Ruské kuchyně.

Více... Více...

Polský bigos

add

Polský Bigos podáváme jako vydatnou polévku, která výborně chutná a zasytí.

Více... Více...

Hovězí uzený jazyk se smetanovou omáčkou

add

Jemné maso uzeného jazyka je skvělé v doprovodu se smetanovou omáčkou, kterážto se vyznačuje hedvábnou konzistencí, doplněná je pikantními ančovičkami, kapary a šťavnatými rajčátky. A smetanový knedlíček je vskutku sváteční!

Více... Více...

Hovězí „stew" s červeným zelím

add

Hovězí maso dušené s kořeninovou zeleninou a červeným zelím aneb hovězí „stew" s červeným zelím. 

Více... Více...

Luhačovický špaček z mletého masa

add

Tento pokrm je vzpomínkou uplynulých let a to na dobu normalizace.

Více... Více...

Hovězí vývar s knedlíčky

add

Hovězí vývar s knedlíčky a zeleninovým Julienne (čti žilijen). Julienne  je v kuchařské hantýrce výraz pro tenké nudličky. Rozumí se jím zelenina v syrovém stavu, kterou vkládáme do talíře a přeléváme silným hovězím vývarem.

Více... Více...

Minutková svíčková

add

Do třiceti minut můžete podávat vynikající, po špeku voňavou a bílým vínem vyladěnou minutkovou omáčku se steakem z pravé svíčkové a slaninou. 

Více... Více...

Pikantní mleté hovězí řízky s anglickou omáčkou

add

Toto je tip na delikátně zpracované maso, ideální pro letní grilování. Omáčka s množstvím cibule je skvělým doplňkem a důvodem k další sklenici piva.

Více... Více...

Bife de Caudril se salsou Chimichuri

add

Bife de Caudril se salsou Chimichuri, pečenou slaninou a zeleninovým špízem. Bife de cuadril je maso z hovězí kýty.

Více... Více...

Minihamburgery

add

Minihamburger je obyčejný karbanátek, který jistý plzeňák ve světě za velkou louží povýšil na nadkarbanátek. Jedí ho po celém světě, občerstvení typu fast food s hamburgery najdete naprosto všude. 

Více... Více...

Pěna z uzeného jazyka s červenou řepou

add

Jemná pěna z uzeného jazyka doplněná marinovanou okurkou a červenou řepou je sikvělý rozjezd pro nabuzení chuťových buněk. 

Více... Více...

Pečená hovězí svíčková po anglicku

add

Pečená hovězí svíčková po anglicku s kaparovou a hořčičnou omáčkou, fazolové lusky s vypečenou slaninou a sametové brambory. 

Více... Více...

Studentské lasagne

add

Studentské lasagne, kde těstoviny vůbec vařit nemusíte, ale vkládáte je přímo do nádoby mezi maso a sýr.

Více... Více...
Strana 5 z 6