Hovězí steak s jahodovým tatarákem

add

Extravagantní, ovšem velmi jednoduchá je kombinace hovězího masa s čerstvými jahodami ochucenými suchým Martini a čerstvou mátou.

Více... Více...

Klasický hovězí burger

add

Maso v burgeru je možné doplnit podle vaší chuti a bude vždy výborný. Příprava této pochoutky je snadná - rozkrojit housku, připravit maso a vyskládat nejrůznější druhy přílohy dovnitř. Ale zkoušeli jste už péct domácí housku? My vás to naučíme.

Více... Více...

Svíčková s koprovou omáčkou

add

Koprová omáčka rozhodně patří do tradiční české kuchyně. S falešnou svíčkovou tvoří tu nejlepší kombinaci chutí.

Více... Více...

Garni arach

add

Garni arach - lilek zapečený s mletým masem, je jedním ze zajímavých jídel Arménské kuchyně.

Více... Více...

Maso po myslivecku

add

Myslivecká pochoutka pro milovníky masa, připravená z hovězího zadního masa.

Více... Více...

Svíčková Wellington

add

Svíčková Wellington je slavnostní pokrm, u kterého je důležité načasování, protože nevidíte na první pohled stav svíčkové.

Více... Více...

Znojemská hovězí pečeně

add

Když jde o Českou kuchyni, musíme mezi Svíčkovou a Koprovou omáčku určitě zařadit i tu Znojemskou!

Více... Více...

Vídeňský řízek s bramborovým salátem

add

Ve Vídni podávají porci bramborového salátu s porcí salátu z polníčku ve sladkokyselém nálevu.

Více... Více...

Farmářský guláš

add

Guláš vonící houbami a zeleninou.

Více... Více...

Hovězí mole

add

Mole je odvozeno od slova moli, což po aztécku znamená omáčka kořeněná chilli. My zde využijeme také nezvyklou kombinaci čokolády a hovězí roštěné. 

Více... Více...

Svíčková s beárnskou omáčkou

add

Řezy ze svíčkové s chřestem a Beárnskou omáčkou

Více... Více...

Steak z hovězí roštěné

add

Steak z hovězí roštěné s bramborou plněnou špenátem. 

Více... Více...

Hovězí loupaná plec na rozmarýnu

add

Rozmarýn pomáhá lepšímu trávení, vylučování žluči a moči, proti nadýmání, při nízkém krevním tlaku.

Více... Více...

Kapusťák s cibulovým salátem

add

Kapustový prejt je pečená pochoutka ze zelí a masa.

Více... Více...
Strana 4 z 6