Dušený hovězí krk na zelenině

add

Hovězí krk dušený na zelenině se žampiony sametovým bramborovým krémem.

Více... Více...

Steak s jahodovou omáčkou

add

Hovězí steak s jahodovou omáčkou a opečenou čekankou, který nocení jen dámy.

Více... Více...

Pivní karbanátky se sýrovou omáčkou

add

Karbanátky, ve kterých převažuje zelenina a jsou dochucené nasládlým černým pivem přelité sýrovou omáčkou.

Více... Více...

Masová trilogie na jehle s ratatouille

add

Ratatouille [čti ratatuj], je tradiční francouzský zeleninový pokrm, připravovaný zejména v okolí města Nice.

Více... Více...

Ruský boršč

add

Existuje mnoho způsobů jak připravit ruský boršč a záleží jen na tom, kdo ho připravuje. Ale jedno mívají boršče vždy společné – maso, červenou řepu a zeleninu.

Více... Více...

Zapečené brambory s mletým masem

add

Brambory, jakožto „největší užitek, který lidstvo z objevení Ameriky mělo“ podle botanika Jana Svatopluka Presla, jsou pro nás dnes základní surovinou u mnoha jídel. To neznamená, že z nich nemůžeme stále uvařit kombinací správných surovin originální jídlo.

Více... Více...

Tafelspitz

add

Tafelspitz je vídeňská lahůdka pro zasvěcené labužníky. Připravuje se z určité části hovězího masa – tzv. květové špičky. Je tradičním pokrmem Rakouska-Uherska a dnes se považuje za rakouské národní jídlo.

Více... Více...

Biftek s banánem a zázvorovou omáčkou

add

Šťavnatý polosyrový biftek, jenž si uchovává hodnotné živočišné bílkoviny, zázvorová omáčka, která rozpálí organizmus, a jemný banán, co pohladí, vám dopřejí nevšední chuťový zážitek.

Více... Více...

Zelný guláš

add

Guláš a klasika? V tomto případě vás překvapí chuťovou souhrou hovězího a zelí, které zaplní váš talíř.

Více... Více...

Ragú z hovězí oháňky

add

Ragú je tajemný název pro pokrm který má své kořeny ve francouzské kuchyni. Jedná se o pikantní podušenou směs zeleniny, masa, nebo vitřností. V našem případě využijeme hovězí oháňku.

Více... Více...

Ostravská fazolačka

add

Ostravská fazolačka - aneb vydatná polévka s pikantní vložkou.

Více... Více...

Bramborová roláda plněná masem

add

 Bramborová roláda plněná mletým masem a zelím. 

Více... Více...

Tradiční Thajský salát z masa a hub

add

Thajskou kuchyni tvoří pět základních chutí z pěti základních surovin prvotřídní kvality. Důležitá je pak rychlá a jednoduchá úprava těchto surovin. My si vytvoříme tradiční Thajský salát z masa a hub.

Více... Více...

Masové knedlíčky s majoránkovou omáčkou

add

Masovo-kroupové knedlíčky s majoránovou omáčkou jsou k nalezení již ve středověkých kuchařkách.

Více... Více...
Strana 3 z 6