Bife de Caudril se salsou Chimichuri

add Bife de Caudril se salsou Chimichuri, pečenou slaninou a zeleninovým špízem. Bife de cuadril je maso z hovězí kýty.
Více... Více...

Biftek s banánem a zázvorovou omáčkou

add Šťavnatý polosyrový biftek, jenž si uchovává hodnotné živočišné bílkoviny, zázvorová omáčka, která rozpálí organizmus, a jemný banán, co pohladí, vám dopřejí nevšední chuťový zážitek.
Více... Více...

Španělské ptáčky

add Jak se španělský ptáček českou specialitou stal? Ptáček coby pokrm v podobě hovězí rolky má nejhlubší kořeny v židovské kuchyni.
Více... Více...

Studentské lasagne

add Studentské lasagne, kde těstoviny vůbec vařit nemusíte, ale vkládáte je přímo do nádoby mezi maso a sýr.
Více... Více...

Zálesácký guláš

add Vařil-li pravý zálesák guláš, přidal všechno co měl v množství přiměřeném. Muselo toho být hodně, muselo to být vydatné a muselo to chutnat. Základem vždy bylo maso a fazole.
Více... Více...

Dušený hovězí krk na zelenině

add Hovězí krk dušený na zelenině se žampiony sametovým bramborovým krémem.
Více... Více...

Uzeniny zapečené s kysaným zelím

add V tomto pokrmu nacházíme kombinaci vydatných uzenin s pikantním zelím snoubených s lahodným bílým vínem. Tyto protiklady mají zásluhu na vynikajícím výsledku.
Více... Více...

Bobotie

add Jak se stravují v jižní Africe? Než tam pojedete, zkuste zda-li vám tam bude chutnat.
Více... Více...

Minutková svíčková

add Do třiceti minut můžete podávat vynikající, po špeku voňavou a bílým vínem vyladěnou minutkovou omáčku se steakem z pravé svíčkové a slaninou. 
Více... Více...

Hovězí maso s citronem

add Prostě recept s hovězím masem...
Více... Více...

Polévka stracciatella

add Tuto polévku podávali římským vojákům za dob starověkého Říma.
Více... Více...

Hovězí roštěná na česneku

add Naprosto dokonalá trojkombinace - hovězí roštěná na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Více... Více...

Námořnické maso s květákem

add Voňavý špek, zelenina a exotické koření tvoří přísady námořnické krmě.
Více... Více...

Masová trilogie na jehle s ratatouille

add Ratatouille [čti ratatuj], je tradiční francouzský zeleninový pokrm, připravovaný zejména v okolí města Nice.
Více... Více...
Strana 1 z 6