Blížící se termín distribuce vyzrálého hovězího masa 50% Wagyu x 50% Aberdeen Angus od úterý 26.9.2017 v naší prodejně v Mněticích...

Více...
 

Ve zracím boxu už dozrává další masíčko a na 25. - 27. 9. plánujeme rozvoz, termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Vyzrálé hovězí maso formou balíčků bude v Plzeňském kraji opět k odběru 5. října. Objednávky a více info na www.farmaborek.cz

Více...
 

Vyzrálé hovězí maso z Plzeňského kraje bude opět k prodeji 14. září 2017. Více info na www.farmaborek.cz.

Více...
 

 

Krátká videoukázka ze soutěže: https://www.youtube.com/

 

Sledujte na FB: https://www.facebook.com/WorldSteakChallenge/

 

Soutěží se v několika kategoriích, jste chovatelé a producenti hovězího masa, tak i vy máte šanci, čtěte dále... 

 

Proč se přihlásit do World Steak Challenge 2018:

 

- nezávisle prokazujte kvalitu svého produktu
- propagujete vaší firmu a vaše produkty
- otestujte kvalitu vašeho steakového masa a budete mít srovnání s mezinárodními konkurenty
- úspěch v soutěži může pomoci při odbytu na domácím a případně i zahraničním trhu
- jedinečná šance získat zlatou, stříbrnou nebo bronzovou medaili v několika kategoriích, nebo si odvézt titul absolutního vítěze 
- mediální kampaně zaměřené na potenciální zákazníky na všech platformách: televize, rozhlas, národní tisk, časopisy a sociální sítě

 

Soutěž je určená pro všechny producenty hovězího masa, farmáře a chovatele, zpracovatele hovězího masa a obchodníky s hovězím masem, kteří pracují pod konkrétní značkou hovězího masa. 

 

Registrace na rok 2018 je možná již nyní!

 

Zdroj: Kamil Malát ČSCHMS