Nabízíme vyzrálé hovězí maso z býka - vynikl mimořádnou růstovou schopností a tím pádem dosáhl nižší úrovně mramorování, ale... 

Více...
 

Ve zracím boxu už dozrává další masíčko a ve dnech 28. - 30. 5. plánujeme rozvoz, termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Prodáváme BIO hovězí z vlastní produkce a bourárny. Zavážíme do Ostravy, Opavy, Bruntálu, Rýmařova, Olomouce i Šternberka... 

Více...
 

Aktuálně nabízíme odběr hovězího masa býka 50% wagyu a 50% masný seimentál. Bližší informace naleznete níže...

Více...
 

Mezi spotřebiteli roste zájem o maso z faremní produkce. Přibývá proto faremních bouráren masa, samotná porážka bývá zajištěna službou. Protože certifikovaných porážek je v rámci celé České republiky stále nedostatek, musejí často ekologičtí chovatelé porážet na konvenčních jatkách a maso už pak nemůže být certifikováno jako BIO. Společnost KEZ o.p.s. proto přišla s nabídkou bezplatné roční kontroly a certifikace, která má umožnit zemědělcům iniciovat a nastavit spolupráci s řezníky v regionech tak, aby mohli svým zákazníkům nabízet maso s certifikátem BIO za spravedlivou cenu. Více informací na adrese www.kez.cz nebo na telefonu 469 625 026.

 

Pavlína Samsonová

Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství 

 

Starší články na toto téma: http://pro-bio.cz/aktuality/ekochovatele-maji-motivovat-porazkova-mista-aby-se-nechala-certifikovat-2/