Ve zracím boxu už dozrává další masíčko a na 23. - 25. 10. plánujeme rozvoz, termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Blížící se termín distribuce vyzrálého hovězího masa 50% Wagyu x 50% Aberdeen Angus od úterý 26.9.2017 v naší prodejně v Mněticích...

Více...
 

Vyzrálé hovězí maso formou balíčků bude v Plzeňském kraji opět k odběru 5. října. Objednávky a více info na www.farmaborek.cz

Více...
 

Vyzrálé hovězí maso z Plzeňského kraje bude opět k prodeji 14. září 2017. Více info na www.farmaborek.cz.

Více...
 

Mezi spotřebiteli roste zájem o maso z faremní produkce. Přibývá proto faremních bouráren masa, samotná porážka bývá zajištěna službou. Protože certifikovaných porážek je v rámci celé České republiky stále nedostatek, musejí často ekologičtí chovatelé porážet na konvenčních jatkách a maso už pak nemůže být certifikováno jako BIO. Společnost KEZ o.p.s. proto přišla s nabídkou bezplatné roční kontroly a certifikace, která má umožnit zemědělcům iniciovat a nastavit spolupráci s řezníky v regionech tak, aby mohli svým zákazníkům nabízet maso s certifikátem BIO za spravedlivou cenu. Více informací na adrese www.kez.cz nebo na telefonu 469 625 026.

 

Pavlína Samsonová

Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství 

 

Starší články na toto téma: http://pro-bio.cz/aktuality/ekochovatele-maji-motivovat-porazkova-mista-aby-se-nechala-certifikovat-2/