Přijďte si dát hovězí steak či burger na výstavu Země živitelka do Českých Budějovic od čtvrtka 23. do úterý 28. 8. 2018.

Více...
 

Chovatel několika masných plemen a aktivní propagátor ekologického zemědělství Jan Hořák pořádá 1. září 2018 Den otevřených vrat... 

Více...
 

Prodej vyzrálého hovězího a výrobků každý pátek 14 - 19 hod, v sobotu 8 - 11 hod. Nebo dle telefonické dohody. Ceník naleznete níže. 

Více...
 

dovolujeme si Vám nabídnout plně vyzrálé hovězí maso z býka plemene wagyu 75% poraženého dne 30.5.2018...

Více...
 

Mezi spotřebiteli roste zájem o maso z faremní produkce. Přibývá proto faremních bouráren masa, samotná porážka bývá zajištěna službou. Protože certifikovaných porážek je v rámci celé České republiky stále nedostatek, musejí často ekologičtí chovatelé porážet na konvenčních jatkách a maso už pak nemůže být certifikováno jako BIO. Společnost KEZ o.p.s. proto přišla s nabídkou bezplatné roční kontroly a certifikace, která má umožnit zemědělcům iniciovat a nastavit spolupráci s řezníky v regionech tak, aby mohli svým zákazníkům nabízet maso s certifikátem BIO za spravedlivou cenu. Více informací na adrese www.kez.cz nebo na telefonu 469 625 026.

 

Pavlína Samsonová

Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství 

 

Starší články na toto téma: http://pro-bio.cz/aktuality/ekochovatele-maji-motivovat-porazkova-mista-aby-se-nechala-certifikovat-2/