Aktuálně nabízíme odběr hovězího masa býka 50% wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete níže...

Více...
 

Prodej vyzrálého hovězího masa každý pátek od 14 do 19 hodin, v sobotu od 8 do 11 hodin. Nebo dle telefonické dohody. Ceník naleznete níže. 

Více...
 

Vyzrálé maso z Plzeňského kraje bude opět k prodeji 13.července. Více info na www.farmaborek.cz. 

Více...
 

Sledujte naši FB stránku, najdete zde akce, aktuální nabídku nejen hovězího masa i termíny zavážení do Liberce a do Prahy.

Více...
 

Mezi spotřebiteli roste zájem o maso z faremní produkce. Přibývá proto faremních bouráren masa, samotná porážka bývá zajištěna službou. Protože certifikovaných porážek je v rámci celé České republiky stále nedostatek, musejí často ekologičtí chovatelé porážet na konvenčních jatkách a maso už pak nemůže být certifikováno jako BIO. Společnost KEZ o.p.s. proto přišla s nabídkou bezplatné roční kontroly a certifikace, která má umožnit zemědělcům iniciovat a nastavit spolupráci s řezníky v regionech tak, aby mohli svým zákazníkům nabízet maso s certifikátem BIO za spravedlivou cenu. Více informací na adrese www.kez.cz nebo na telefonu 469 625 026.

 

Pavlína Samsonová

Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství 

 

Starší články na toto téma: http://pro-bio.cz/aktuality/ekochovatele-maji-motivovat-porazkova-mista-aby-se-nechala-certifikovat-2/