Náš steak z mladého býka AA (vyzrálý a stařený) se stal vítězem v kategorii steaky a celkovým vítězem Biopotraviny roku 2018...

Více...
 

v aktuální nabídce máme k dispozici plně vyzrálé hovězí maso z býka 100 % wagyu a jalovice 75 % wagyu...  

Více...
 

Prodej vyzrálého hovězího a výrobků každý pátek 14 - 19 hod, v sobotu 8 - 11 hod. Nebo dle telefonické dohody. Ceník naleznete níže. 

Více...
 

dovolujeme si Vám nabídnout plně vyzrálé hovězí maso z býka plemene wagyu 75% poraženého dne 30.5.2018...

Více...
 

Mezi spotřebiteli roste zájem o maso z faremní produkce. Přibývá proto faremních bouráren masa, samotná porážka bývá zajištěna službou. Protože certifikovaných porážek je v rámci celé České republiky stále nedostatek, musejí často ekologičtí chovatelé porážet na konvenčních jatkách a maso už pak nemůže být certifikováno jako BIO. Společnost KEZ o.p.s. proto přišla s nabídkou bezplatné roční kontroly a certifikace, která má umožnit zemědělcům iniciovat a nastavit spolupráci s řezníky v regionech tak, aby mohli svým zákazníkům nabízet maso s certifikátem BIO za spravedlivou cenu. Více informací na adrese www.kez.cz nebo na telefonu 469 625 026.

 

Pavlína Samsonová

Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství 

 

Starší články na toto téma: http://pro-bio.cz/aktuality/ekochovatele-maji-motivovat-porazkova-mista-aby-se-nechala-certifikovat-2/