Prodej bude zahájen 9. prosince od 16 hodin do 19 hodin a v sobotu 10.11. od 8 hodin do 10 hodin a odpoledne od 14 hodin do 17 hodin. Ceník níže. 

 

Prodej vyzrálého hovězího masa (doba zrání je 10-14 dnů).

CENÍK MASA (cena za 1 kg masa)

přední 180,- Kč

zadní 240,- Kč

krk180,- Kč

roštěná 320,- Kč

váleček 250,- Kč

falešná svíčková 250,- Kč

svíčková 650,- Kč

žebra 120,- Kč

na polévku 100,- Kč

kližka 180,- Kč

loupaná plec 240,- Kč

vysoký roštěnec 240,- Kč

pupek 140,- Kč

morkové kosti 25,- Kč

kosti 10,-Kč

srdce 70,- Kč

jazyk 70,- Kč

dršťky 70,- Kč

oháňka 100,- Kč

Na přání zákazníka maso nameleme.