Prodej vyzrálého hovězího masa každý pátek od 14 do 19 hodin, v sobotu od 8 do 11 hodin. Nebo dle telefonické dohody. Ceník naleznete níže. 

 

Kontakt: Farma Novotný

 

CENÍK HOVĚZÍHO MASA

Cena za 1 kg masa

přední        

200,- Kč

zadní          

260,- Kč

krk    na guláš

180,- Kč    

roštěná       

360,- Kč

váleček z plece fal. svíčková

280,- Kč

falešná svíčková

280,- Kč

svíčková

650,- Kč

květová špička

340,- Kč

žebra

120,- Kč

hrudí

140,- Kč

kližka

180,- Kč

loupaná plec

260,- Kč

vysoký roštěnec

280,- Kč

pupek        

140,- Kč

krk filet

240,- Kč

žebra na gril

140,- Kč

vrchní šál

280,- Kč

ořech

260,- Kč

líčka

290,- Kč

hanger steak veverka

290,- Kč

pupek steak hruška flank

250,- Kč

pupek steak bryndák flap

250,- Kč

kosti

10,- Kč

srdce

90,- Kč

jazyk

90,- Kč

dršťky

100,- Kč

oháňka

110,- Kč

 

CENÍK NAŠICH VÝROBKŮ

 

salám

200,-Kč

uzený bůček

190,-Kč

uzené libové

230,-Kč

uzené hovězí

350,-Kč

klobásy

220,-Kč

tlačenka

115,-Kč

prejt

  95,- Kč

polévka černá

  90,-Kč

kroupy

  95,-Kč

jitrnice

  95,-Kč

paštika 100 g, 130 g 270 g

  30,-Kč 40,-Kč 80,- Kč

sekaná

120,- Kč /Kg

dršťková polévka

110,- Kč/ 1 L

škvarky

100,-Kč /Kg

sádlo

100,- Kč /Kg

hovězí vývar

  60,- Kč/ ½ l

 

Suché zrání - po porážce zraje maso ve čtvrtích v chladicích boxech, při stálé teplotě a vlhkosti po dobu min. 7 dnů

Každé maso, tedy i to kvalitní, potřebuje před kuchyňskou úpravou vyzrát. Jde o celý komplex procesů, který zaručí křehkost a chutnost masa.

Vyzrálé maso je dva až třikrát křehčí.