Farma u řeky Orlice (info@farmaurekyorlice.cz)
OFFLINE
0
201

Základní informace

Farma u řeky Orlice (info@farmaurekyorlice.cz)
...
aberdeen angus, piemontese, limousine
celoročně
z farmy
17 - 60 dní

Kontakty

Farma u řeky Orlice
Lípa nad Orlicí 60
Týniště nad Orlicí
Královéhradecký kraj
51721
Česká republika
+420 494 371 385
+420 773 221 353
-

Podrobnosti

Maso necháváme vyzrát kombinací suchého a vlhkého zrání tak, aby při odběru mělo min 17 dnů), naše PREMIUM hovězí maso BIO zraje min. 50 - 60 dnů

- Termíny pro odběr na Farmě u řeky Orlice

- Termíny pro závoz do Brna a Prahy

- PREMIUM Hovězí maso (steakové maso dokonale vyzrálé (min. 50 - 60 dnů), které jsme vám již naporcovali na steaky o váze 250 - 300 g)

Farma u řeky Orlice

Farma u řeky Orlice produkuje kvalitní BIO hovězí maso, obhospodařuje 330 hektarů trvalých travních porostů s přibližně 250 kusy masného skotu plemen Aberdeen Angus a Piemontese. Zaměstnáváme mladé a perspektivní lidi vzdělané v oboru, jsme vybaveni špičkovou zemědělskou technikou, která umožňuje dosahovat vysokou produktivitu práce a je šetrná k životnímu prostředí. Produkujeme skot, který poskytuje hovězí BIO maso nejvyšší jakosti.

Náš masný skot

Aberdeen Angus - bezrohé plemeno skotu - černě nebo červeně zbarvené - má původ v severovýchodním Skotsku. Angus je s více než pěti miliony registrovaných zvířat nejrozšířenějším masným plemenem skotu na světě. Vyniká výbornou pastevní schopností a nachází uplatnění všude tam, kde je intenzivní zemědělská činnost nevhodná.

Piemontese pochází ze severozápadní části Itálie, z podhůří Savojských Alp. Vyniká výrazným osvalením, dobrou adaptací zvířat na různá prostředí, vynikající pastevní schopností a nenáročností.

Naše bourárna

Bourárna je vybavena špičkovou technologií a splňuje nejpřísnější parametry hygienického provozu podle současné legislativy v Evropské unii. Náš systém umožňuje přesnou identifikaci každého poraženého kusu od jeho narození na našich pastvinách až po kvalitní maso na Vašem stole.

Není hovězí jako hovězí

Maso z plemene Angus, to je BIO hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane výjimečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům.

Maso z Piemonta je typické krátké maso s chutí připomínající zvěřinu. Vyznačuje se velmi nízkým obsahem cholesterolu, nižším než například v rybách či drůbeži.

Blogy 0

Titulek
Tento uživatel nemá žádný blog.
2016/11/25
-